Ik heb een afspraak in het ziekenhuis.

Bij binnenkomst

WachtenWe vragen u om niet eerder dan 10 minuten voor uw afspraak aanwezig te zijn in het ziekenhuis. Bent u eerder, wacht dan even buiten of in uw auto en kom niet eerder naar binnen. We willen ervoor zorgen dat er niet onnodig veel mensen tegelijk in het ziekenhuis aanwezig zijn. Op die manier is het eenvoudiger om 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. 

We vragen u daarnaast om alleen naar uw ziekenhuisafspraak te komen. Als dit niet mogelijk is, mag u maximaal één begeleider meenemen.

Bij de ingang van het ziekenhuis treft u gelijk één van onze medewerkers aan. De medewerker vraagt u (en uw begeleider) naar de reden van uw bezoek en informeert of u last heeft van koorts, hoesten en/of benauwdheidsklachten.

  • Heeft u een afspraak en heeft u één of meerdere klachten? Dan krijgt u een mondkapje en wordt u begeleid naar de polikliniek of afdeling.
  • Bent u de begeleider of komt u op bezoek en heeft u één van bovenstaande klachten, dan vragen wij u vriendelijk het ziekenhuis te verlaten.
  • Heeft u geen klachten? Dan kunt u zonder mondkapje naar uw afspraak of de te bezoeken patiënt.

Ook als u geen klachten heeft, moet u gebruik maken van het desinfectiemiddel om uw handen te ontsmetten. Het desinfectiemiddel vindt u bij de ingang van het ziekenhuis, de poliklinieken en de afdelingen.

 

Terug naar Ik heb een afspraak in het ziekenhuis. Hoe gaat dat nu in zijn werk?

Wat vindt u van deze pagina?